Shopping Cart

Persoonlijke voeding aanbieden. Klinkt makkelijk, maar als je naar de uitwerking kijkt wordt het al gauw ingewikkelder. We spraken met professoren, business developers, producten, product developers, data-analisten en de mensen om ons heen. Dit is wat wij er van brouwen.

Het concept

Vers, gezond, persoonlijk

Het doel: optimale voeding, maximale energie

Ons doel is om gepersonaliseerde voeding aan te bieden op basis van de individuele behoeften. Op deze manier kunnen optimale voedingsniveaus worden bereikt en kan het energieniveau worden gemaximaliseerd. Wanneer een persoon een persoonlijk dieet volgt, verlaagt dit de vatbaarheid voor ziekten, verbetert het de immuunrespons en verkort het de hersteltijd na inspanning. We willen de grootste speler van Europa worden op de markt voor maaltijdvervanging door op wetenschap gebaseerde, gepersonaliseerde maaltijdshakes aan te bieden die geschikt zijn voor actieve mensen. We willen onze shakes op een milieuvriendelijke manier produceren.

Gebaseerd op wetenschap

Samen met onze partners en voedingswetenschappers van Wageningen Universiteit heeft Major21 de ideale meal shake blend ontwikkeld, gebaseerd op specifieke nutriënteninformatie uit een grote verscheidenheid aan verse ingrediënten. Deze omvatten groenten, fruit, noten en zaden. Met behulp van persoonlijke kenmerken zoals lengte, gewicht en persoonlijke doelen, creëert ons model een persoonlijk recept voor iedereen. We gebruiken een innovatieve vriesdroogmethode om verse, echte en smakelijke ingrediënten zoals avocado, munt en appel om te zetten in een langdurig poeder. Dit poeder bevat maar liefst 98% van de oorspronkelijke vitamines en mineralen. Vriesdrogen zorgt ervoor dat smaken en texturen in de blend behouden blijven, wat de shake nog aantrekkelijker maakt. Door water toe te voegen is in minder dan een minuut een complete en smakelijke maaltijdvervanger gemaakt.

Ingrediënten in evenwicht brengen

Het vinden van de juiste voedingsbalans is een puzzel, omdat ingrediënten elkaar beïnvloeden wanneer ze worden geconsumeerd. Er moet zorgvuldig worden nagedacht over de hoeveelheden en combinaties van zowel micro- als macronutriënten. Zo moeten verzadigde vetten in een bepaalde verhouding worden gecombineerd met onverzadigde vetten. Vooral omega3-zuren zijn onmisbaar. Onze producten leveren alle macronutriënten in de juiste hoeveelheden en in de juiste verhoudingen. Bij micronutriënten is het essentieel om alle vitamines en mineralen zo nauwkeurig te mengen dat ze elkaar aanvullen. Zo kan vitamine B2 alleen optimaal door het lichaam worden opgenomen als het gepaard gaat met vitamine B6. Bij Major21 hebben we de kennis om dit te laten werken. 200 gram groenten en fruit per maaltijd Dankzij onze gespecialiseerde droogtechnieken kunnen we de micronutriënten in onze eindproducten grondig doseren. Onze producten bevatten ook veel vezels, wat essentieel is voor verzadiging en de darmbacteriën. Het consumeren van een van onze shakes is als het eten van 200 gram verse groenten en fruit!

Free Shipping in Europe

On all orders above €99

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

Payment with Meastro

Payment with Ideal!

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

X